е кво да не я взема заради герляндите ли? ти по фарове ли избираш кола?
Известие
Collapse
No announcement yet.
LED ленти за фаровете!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от titanium Покажи съобщениее кво да не я взема заради герляндите ли? ти по фарове ли избираш кола?Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Да беше някой голф- разбирам да го кичиш, но... И елхата ще излети много скоро! Мен не ми трябват фарове за да се доказвам, ако ме разбираш! Преставам да пиша в тази тема
И не ми викай "бе", драги!Last edited by titanium; d.m.y г., 23:09.Добавките, тиксото и телта не ремонтират Вашата кола!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от titanium Покажи съобщениеДа беше някой голф- разбирам да го кичиш, но... И елхата ще излети много скоро! Мен не ми трябват фарове за да се доказвам, ако ме разбираш! Преставам да пиша в тази тема
И не ми викай "бе", драги!и казвам ОТНОВО (за кой ли път вече) правя си колата както ми харесва на мен , не ме интересуват чужди мнения - аз си я харесвам , аз си я карам , аз си правя каквото ми харесва.
и много ми е интересно какво против имаш голфа? че повечето цигани карат такъв , защото е евтин и са го накичили не значи, че всички са такива - по тая логика и 166-цата е боклук и циганска кола, защото някой си сложил Angel Eyes или нещо друго
И ще пиша както намеря за добре.. ако не ти харесва оплачи се от мен
Спирам и аз да пиша и да знаеш - не се заяждам , просто искам да кажа, че всеки харесва различно и не е нужно да се обижда чуждия трудAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от titanium Покажи съобщениедай да ти сменим фаровете с доплащане от твоя страна и да си се кефкаш на герлянди, че ми стана интерсно да ги вида в действие наистина ли е толко зле , защото и аз искам да слагам евентуално !!!
Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
да, колега утре ще и прасна една снимка сано на лентата! то моето е много смешно- те са габарити и мигалки в едно! през едно са сив и жълт диод... абе страшен кичдаже видео мога да направя
Добавките, тиксото и телта не ремонтират Вашата кола!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от titanium Покажи съобщениеда, колега утре ще и прасна една снимка сано на лентата! то моето е много смешно- те са габарити и мигалки в едно! през едно са сив и жълт диод... абе страшен кичдаже видео мога да направя
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Мили момчета,въпроса не опира до това дали да си слагате лентички,лампички,гирлянди и тем подобни неща.
Въпроса е че не сте си купили автомобил,и то точно 166-ца и да си показвате неизживяния пубертет или настоящия такъв!
Всеки е свободен да си прави каквото си пожелае по личният автомобил!
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеЛюбо ето ти някакви снимки на моите , ама са с телефон и са гадни ..
На снимките е много по-различно отколкото вдействителностAlfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщениеС тия LED ленти ми спряхте тока .... На мен ми се говореше колко ми е циганска колата отвътре , а пък гледай хората ки работи си слагат по фароветеЗабравихте неонките под купето и прибляскващите стопове и фарове. Даже можете си сложите на тавана по един прожектор с бат сигнала , че да осветява небето и да се знае къде сте паркирали
Тези ЛЕД светлини,които си е сложил Емо0о са на светлинни години от КИЧа по простата причина,че са направени кадърно!На живо стои прекрасноостава да се сложат на колата,така ще се прецени най-добре,дали стои добре или стои Супер
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
Comment