Известие

Collapse
No announcement yet.

LED ленти за фаровете!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

е кво да не я взема заради герляндите ли? ти по фарове ли избираш кола?
    Добавките, тиксото и телта не ремонтират Вашата кола!!!

Comment

Първоначално публикувано от titanium Покажи съобщение
      е кво да не я взема заради герляндите ли? ти по фарове ли избираш кола?
      Еми като не са от такова значение , какво си седнал да се подиграваш , бе? .. боже писна ми от философи в тоя форум .. честно ! Айде със здраве и си карай коледната елха.
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Да беше някой голф- разбирам да го кичиш, но... И елхата ще излети много скоро! Мен не ми трябват фарове за да се доказвам, ако ме разбираш! Преставам да пиша в тази тема

И не ми викай "бе", драги!
        Last edited by titanium; d.m.y г., 23:09.

Comment

Да беше някой голф- разбирам да го кичиш, но... И елхата ще излети много скоро! Мен не ми трябват фарове за да се доказвам, ако ме разбираш! Преставам да пиша в тази тема

И не ми викай "бе", драги!
          Аз съм си доказал каквото трябва , достатъчно съм направил за колата си и казвам ОТНОВО (за кой ли път вече) правя си колата както ми харесва на мен , не ме интересуват чужди мнения - аз си я харесвам , аз си я карам , аз си правя каквото ми харесва.

и много ми е интересно какво против имаш голфа? че повечето цигани карат такъв , защото е евтин и са го накичили не значи, че всички са такива - по тая логика и 166-цата е боклук и циганска кола, защото някой си сложил Angel Eyes или нещо друго

И ще пиша както намеря за добре.. ако не ти харесва оплачи се от мен

Спирам и аз да пиша и да знаеш - не се заяждам , просто искам да кажа, че всеки харесва различно и не е нужно да се обижда чуждия труд

Comment

съгласен съм с тебе!

Comment

дай да ти сменим фаровете с доплащане от твоя страна и да си се кефкаш на герлянди
              Колега искаш ли колкото и да не ти харесват фаровете да я щракнеш как е със светещи такива , че ми стана интерсно да ги вида в действие наистина ли е толко зле , защото и аз искам да слагам евентуално !!!
              Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

да, колега утре ще и прасна една снимка сано на лентата! то моето е много смешно- те са габарити и мигалки в едно! през едно са сив и жълт диод... абе страшен кич даже видео мога да направя

Comment

да, колега утре ще и прасна една снимка сано на лентата! то моето е много смешно- те са габарити и мигалки в едно! през едно са сив и жълт диод... абе страшен кич даже видео мога да направя
                  Абе колега ти да не си купил тази?
                  Attached Files

Comment

Мили момчета,въпроса не опира до това дали да си слагате лентички,лампички,гирлянди и тем подобни неща.
                    Въпроса е че не сте си купили автомобил,и то точно 166-ца и да си показвате неизживяния пубертет или настоящия такъв!
                    Всеки е свободен да си прави каквото си пожелае по личният автомобил!

sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Любо ето ти някакви снимки на моите , ама са с телефон и са гадни ..

На снимките е много по-различно отколкото вдействителност
                      Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                        Любо ето ти някакви снимки на моите , ама са с телефон и са гадни ..

На снимките е много по-различно отколкото вдействителност
                        Добре е при тебе Емо харесва ми ! Като се затопли че помагаш !!!
                        Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение
                          С тия LED ленти ми спряхте тока .... На мен ми се говореше колко ми е циганска колата отвътре , а пък гледай хората ки работи си слагат по фаровете Забравихте неонките под купето и прибляскващите стопове и фарове. Даже можете си сложите на тавана по един прожектор с бат сигнала , че да осветява небето и да се знае къде сте паркирали
                          и с едни стелки като твоите картинката е завършена...

Тези ЛЕД светлини,които си е сложил Емо0о са на светлинни години от КИЧа по простата причина,че са направени кадърно!На живо стои прекрасно остава да се сложат на колата,така ще се прецени най-добре,дали стои добре или стои Супер
                          Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                          sigpic

Comment

ето и моите АУДИотщини (може и ауДИОДщини)
                            http://vbox7.com/play:b7553d6d
                            Last edited by titanium; d.m.y г., 02:10.

Comment

Тая 166-ца см я виждал в Люлин,ма тогава не и мигаха диодите,и беше добре,ма сега
                              Alfa 155 1.7,1.8 ex
                              Alfa 166 2.4 3 ex
                              155 1.8 MY 95 sport

Comment

сега можеш да я видиш в Центъра или Панчерево, както и на доста други места, но главно там!

Иначе като се стопли времето ще ги катапултирам диодите

Comment

Working...
                                X